XLC Azura en Azura Xtra fietsdragers

De lichtgewicht fietsendragers van XLC zijn eenvoudig te bevestigen op de trekhaak en blinken uit in gebruiksgemak. De XLC Azura fietsdrager die in samenwerking met Indes is ontwikkeld, is compact, opvouwbaar én geschikt voor E-bikes. De XLC Azura is ook leverbaar in een kantelbare versie: de Azura Xtra.

 

Doordat de XLC Azura erg licht en vouwbaar is, is de drager makkelijk op te bergen of in de auto mee te nemen. Handig als je regelmatig kinderen met fiets moet ophalen, op vakantie gaat, of gewoon lekker een stukje met vrienden wilt gaan fietsen. Met een laadvermogen van 30+30 kg kunnen ook zwaardere fietsen zoals E-bikes worden vervoerd. Dankzij de duostekker beschikt de fietsendrager over zowel een 7-polige als een 13-polige aansluiting.

 

Nieuw! XLC Azura Xtra LED

Een bijpassende fietsendrager voor je nieuwe auto met LED verlichting? XLC komt met een LED versie: De XLC Azura Xtra LED. Deze fietsendrager is compacter, strakker vormgegeven én voorzien van LED verlichting. Daarnaast zijn de XLC fietsendragers lichtgewicht, eenvoudig te bevestigen en opvouwbaar. Bij aankoop van de XLC Azura Xtra LED ontvang je een gratis oprijgoot, dus wat led je?

 

 

 

 Kantelbaar voor goede toegang tot uw kofferbak

 Lichte drager (15 kg) geschikt voor 2 (E-)bikes

 Draagvermogen 30 + 30 kg

 Inklapbaar en compact

 Mistlicht en achteruitrij verlichting

 LED verlichting

 Inclusief oprijgoot