XLC fietsendrager TÜV gecertificeerd!

Veilig op weg met een XLC fietsendrager

Fietsen geeft je energie en een gevoel van vrijheid. Graag versterken wij dit unieke gevoel door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare fietsendragers. Veiligheid staat bovenaan, daarom zijn de XLC Azura Easy en de XLC Azura XTra fietsendragers getest door TÜV; een onafhankelijke partij die producten beoordeelt op veiligheid en kwaliteit. De XLC Azura Easy en Xtra fietsendragers hebben de test glansrijk doorstaan en de TÜV certificering ontvangen.

 

Ga je graag op pad met de auto en wil je de fiets(en) meenemen om nieuwe locaties te ontdekken, of juist vanuit een praktisch oogpunt. Elke fietser is anders en gebruikt de fietsendrager voor een ander doel. Uit alle oogpunten is het belangrijk dat de fietsen veilig en gemakkelijk vervoerd kunnen worden. 

 

Daarom vind je in het assortiment van XLC drie varianten fietsendragers. Van basis, tot een luxere uitvoering. Ben je op zoek naar een ideaal transportmiddel om je fietsen mee te vervoeren? Bekijk dan gauw welke XLC fietsendrager het beste bij jou past.  

Dealer locator
Selecteer land:
Dealer bij u in de buurt