Nieuws

Met het naamgeverschap van deze bijzondere en prestigieuze wedstrijdserie draagt XLC via deze weg bij om zo het unieke fietsgevoel te versterken. In het assortiment van XLC vind je namelijk goed verkrijgbare, degelijke en betaalbare onderdelen en accessoires voor elke fiets. De XLC Three Nations Cup is de opvolger van de Benelux Mountainbike Cup. Aan deze wedstrijdserie zijn dit jaar een drietal Duitse wedstrijden toegevoegd, waarmee het totaal op tien weekeindes komt te staan.

 

Wie denkt dat kleine lampjes geen goed licht kunnen leveren, heeft het mis. De XLC Pro CLF High Power koplampen bieden een extreme hoeveelheid licht, tot wel 300 lumen! Dat is meer licht dan de meeste auto’s bieden, dus ook op de donkerste paden val je op en ben je goed zichtbaar.

 

De lampen zijn te bevestigen op het stuur en de helm voor nog beter zicht. De meegeleverde accu gaat daarbij in de achterzak of met klittenband aan een framebuis. De batterij-indicator geeft aan wanneer de accu bijna leeg is. De CL-F Pro High Power koplampen zijn in alle weersomstandigheden te gebruiken, dankzij de regen- en spatwaterdichte aluminium behuizing en kabel doorvoeren. Elegant, sportief, industrieel design maar vooral zeer krachtig!

Op 11 en 12 februari was de Jaarbeurs in Utrecht het centrum voor fietsliefhebbers, en dan met name elektrische fietsen. En wat is er mooier dan een omgeving, die je nog niet kent, op de fiets te verkennen. Neem de e-bike mee achterop de auto en geniet van een nieuw stukje natuur!

Op zaterdag 11 februari en zondag 12 februari is de Jaarbeurs in Utrecht het centrum van de e-bike. Op dit event begint niet alleen jouw zoektocht naar de ideale e-bike maar ook naar alle fietsaccessoires. Op de stand van XLC kun je de voordelen van de XLC Azura fietsdrager ontdekken. 

XLC op Velofollies 2017

Velofollies 2017 is weer achter onze rug; een prachtige en gevarieerde beurs waar iedere fietsliefhebber zijn hart kon ophalen. Op de stand werd onder andere de kleding, onderdelen en accessoires van XLC gepresenteerd.

 

De aanloop op de stand van XLC was overweldigend, met name te danken het diverse assortiment.

Achteraf kunnen we terugkijken op een zeer succesvol weekend waarin we weer veel fietsliefhebbers enthousiast hebben kunnen maken met nieuwe producten en innovaties!Velofollies 2017 dit jaar gemist? Het sfeerfilmpje geeft je een goede indruk van de stand op de beurs in Kortrijk.

 

Last van koude voeten?


De koude wintermaanden staan weer voor de deur. Om toch zo warm mogelijk op de fiets te zitten, heeft XLC warme winterschoenen op de markt gebracht die betaalbaar zijn. Daarnaast staat de kwaliteit hoog in het vaandel bij XLC. De schoenen hebben een strak design met kwalitatieve volwaardige stof. De stof aan de voorkant van de tenen zorgt ervoor dat de warmte in de schoen blijft en is waterafstotend.

 

Heb je dus snel last van koude voeten? XLC schoenen zorgen ervoor dat je hier geen last meer van hebt. Aan de veiligheid is ook gedacht. Dankzij de reflectie op de achterkant van de hak, ben je goed zichtbaar voor de voorbijrijdende auto’s. Dankzij de glasvezel in de zool behoudt je de stevigheid in de schoen. Je voeten zullen je dankbaar zijn tijdens de leuke fietstochten in de winter.

 

 

 

 

Nieuw: XLC Dropper Post

XLC voegt een nieuw product toe aan haar al ruime assortiment. De dropper post was in eerste instantie erg geliefd bij de downhill mountainbikers, inmiddels hebben de all-mountain rijders, freeriders en de e-bike fanaten de zadelpen ook weten te vinden. 

De dropper post helpt je door de meest technisch uitdagende tracks. laat de dropper op het juiste moment zakken, en creeër direct meer bewegingsvrijheid waardoor je gemakkelijker kunt manouvreren. Door het gewicht boven het achterwiel te plaatsen, krijg je ook meer controle over de fiets. 

 

Drie varianten

 

XLC heeft gekozen voor drie verschillende zadelpennen. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 

  • veerweg is 80 mm,
  • maximale belastbaarheid is 80-110 kg,
  • veerweg is traploos / in X aantal stappen in te stellen,
  • verkrijgbaar in 30.9 en 31.6 mm,
  • lengte is 350 mm.