Winterkleding

Warm op de fiets met de winterkleding van XLC

In de winter zit je er graag warmpjes bij, ook op de fiets. Fietskleding zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur goed gecontroleerd blijft. Met de winterkleding van XLC zit je comfortabel op de fiets. 

Pro en Sport

Sport

Wanneer een beginneling gaat fietsen, wordt er vaak een outfit aangeschaft die betaalbaar en functioneel is. De Sport kledinglijn van XLC voldoet aan die wens en zorgt ervoor dat de fietser comfortabel op de fiets zit. Zo zit er een ritstunnel aan het shirt, zodat de zipper niet schaaft bij de kin tijdens het fietsen en zit je comfortabel op de fiets.

 

De naden zijn plat gestikt, hierdoor heb je na het fietsen geen afdruk van de kleding in de huid zitten. Daarnaast is deze lijn op een kwalitatief hoogwaardige manier gestikt zodat de fietser lang van de kleding kan genieten.

 

Ook aan de zeem is gedacht. Deze bestaat uit twee lagen en dit zorgt ervoor dat er minder wrijving plaatsvindt tijdens het fietsen. Door de zeem de herkenbare kleuren blauw of roze te geven, zie je gemakkelijk aan de binnenkant welk model voor jou bedoeld is. XLC denkt dus met je mee!     

 

Pro

Ben je toch meer een fanatiekeling? Dan sluit de lijn XLC Pro perfect aan op jouw wensen. De extra dunne stof van het shirt op de rug zorgt ervoor dat het zweet gemakkelijk kan verdampen en daardoor zit de fietser fris op de fiets na een intense training. Ook de stof onder de oksel is extra dun, daardoor kan transpiratie makkelijk verdwijnen. Dankzij de silicone grip aan het uiteinde van het shirt blijft de kleding precies op zijn plaats zitten.

 

In de broek zit een brede elastische band waardoor deze comfortabel en prettig zit. De platte stiksels binnenin de kleding zorgen ervoor dat je geen patronen op je huid hebt van de kleding na een training. Daarnaast sluit de kleding goed aan en zit comfortabel.

De zeem in de broek van XLC Pro is ontworpen door het merk Elastic Interface, een specialist op het gebied van fietszeem. Deze speciale zeem zorgt voor minder wrijving en zit je op je gemak op de fiets. Ook in de broek is de extra dunne stof verwerkt zodat daar ook het zweet gelijk verdampt.

 

Even wat meer afkoeling nodig? Rits het shirt dan iets open. Door de lockable zipper blijft het shirt open op precies de plek die jij wilt!