XLC steunt de Namibische Vera Looser

Voor haar voorbereiding op de Olympische Spelen van 2021 en het raceseizoen dat hopelijk snel zal beginnen, zullen Vera Looser en haar fiets worden uitgerust met onderdelen van het merk XLC.

Vera werd geboren in Windhoek, Namibië in 1993, ze heeft dubbele Duits-Namibische nationaliteit en neemt deel aan het internationale racecircus voor Namibië. Vera heeft al vele successen behaald in haar jonge carrière:

- 7 keer Namibische kampioen in het wegracen

- Deelname aan de Olympische Spelen van 2016

- 2016 African Road Racing and Time Trial Championship

- 2019 bronzen medaille op de Africa Games in wegwedstrijd en tijdrit

- Kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2021 (2020) in Tokio

 

Momenteel woont en traint Vera in Zwitserland, met name voor de Wereldkampioenschappen op de weg, die dit jaar in september wordt gehouden in Aigle-Martigny (Zwitserland). Vera rijdt momenteel op een Lapierre Xelius SL700, welke is voorzien van diverse XLC onderdelen, zoals XLC carbon wielen, pedalen, stuurlint en bidonhouder. Ook voorzien we Vera van XLC accessoires voor haar training, zoals handschoenen, overschoenen etc. Vera voelt zich niet alleen thuis op haar racefiets, maar ook op een tijdritfiets, crossbike of mountainbike. Daarom past ze perfect bij het merk XLC, dat als doel heeft om de juiste onderdelen en accessoires aan te bieden voor bijna alle fietsgebieden. Daarnaast wil ze veel mensen enthousiasmeren, vooral vrouwen met haar passie voor fietsen, en het merk XLC ondersteunt dit doel graag. Het XLC-team verwelkomt graag een jonge atleet in de XLC-familie en wenst Vera veel succes op weg naar Tokio!