XLC V-light tassen

XLC introduceert met trots een nieuwe tassenlijn: de XLC V-light tassen. Deze waterdichte tassen zijn verkrijgbaar in zowel dubbele- als enkele uitvoering en zorgen dankzij de stijlvolle verlichting voor extra veiligheid onderweg.

 

De perfecte combi met Batavus Finez

Het ontwerp van de tassen is gebasseerd op het ontwerp van de Batavus Finez, die onlangs werd uitgeroepen tot de fiets van het jaar 2020. Voor extra zichtbaarheid is de Batavus Finez voorzien van de zogeheten Vizi-verlichting. Deze verlichtingstijl is ook verwerkt in de tas.

 

Universele tas of een echte Batavus tas

De XLC tassen zijn een aanvulling voor iedere fiets. Maar wil je er een echte Batavus tas van maken? Gebruik dan de speciaal meegeleverde Batavus tag.

 

Eigenschappen

De tassen zijn verkrijgbaar in zowel enkele- als dubbele uitvoering met kliksluiting of rolsluiting (de enkele tassen met alleen rolsluiting). De dubbele tassen zijn verkrijgbaar met riembevestiging of met het bekende MIK systeem. Alle tassen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of groen/zwart.

 

Assortiment

Enkele fietstas XLC V-Light Rolltop

Consument adviesprijs: €69,95

Sportieve waterdichte fietstas gemaakt van 3 polyester. Aan de buitenzijde voorzien van V-light. De tas heeft een handgreep en schouderriem. De binnenzijde is netjes gevoerd en kan extra worden afgesloten dankzij de rolsluiting. De buitenzijde is voorzien van reflectie.

De tas is verkrijgbaar in zwart en groen/zwart.

 

 

Dubbele fietstas XLC V-Light Active

Consument adviesprijs: €99,95

Mik systeem €119,95

Een praktische dubbele fietstas met een inhoud van 34 liter. De tas is gemaakt van polyester en heeft een kwalitatieve binnenvoering. Daardoor zijn de tassen stevig en sterk. Bovendien zijn ze waterdicht, waardoor de inhoud altijd droog blijft. De tassen sluit je eenvoudig af door middel van een roltopsluiting. De top van de tas sluit je doormiddel van een kliksysteem. Deze tas is ook verkrijgbaar met het MIK bevestigingssyteem en in de kleuren zwart en groen/zwart.

 

 

Dubbele fietstas XLC V-Light Rolltop

Consument adviesprijs: €99,95

Mik systeem: €119,95

Extra opbergruimte nodig? De dubbele fietstas met Rolltop sluiting heeft een inhoud van maar liefst 56 liter.  Deze tas is ook verkrijgbaar met het MIK bevestigingssyteem en in de kleuren zwart en groen/zwart.